Grundfos Sololift2 WC-1 чи Sololift2 WC-3, який купити?

Спеціалістів "Аквато" часто запитують про популярні побутові насосні каналізаційні установки Grundfos Sololift2 WC-1 і Sololift2 WC-3 яку купити і як обрати між ними ту модель яка потрібна. Давайте розберемось у чому ці моделі однакові, а в чому мають розбіжності.

По-перше обидва насоси Sololift WC мають патрубки для приєднання до вихідного отвору унітазу, мають вбудовані ножі-подрібнювачі. Зразу дамо відповідь на питання, чи можна купити Сололіфт WC і не приєднувати його до унітазу, а наприклад заглушити отвір. Ні так не вийде. Стандартної заглушки немає. Якщо не потрібне підключення до унітазу, краще обрати іншу модель. На щастя компанія Grundfos виготовляє сололіфти для широкого спектру застосування. Насоси каналізаційні  Grundfos Sololift2 WC-1 і Sololift2 WC-3 мають вбудовані двигуни однакової потужності 620Вт, тому і характеристики напору і подачі  у них однакові. Також ідентична і максимальна температура робочої рідини. Вона складає 50 градусів Цельсія.

В чому ж різниця між Grundfos Sololift2 WC-1 і Sololift2 WC-3. Основна і єдина розбіжність між цими моделями є кількість додаткових під’єднань, які можна підключити до каналізаційної станції. Наприклад злив рукомийника, ванної чи душової кабіни. У випадку Сололіфт WC1 це одне, а WC-3 три підключення. А якщо мені не потрібно, чи можу я не використовувати додаткові входи сололіфтів. Відповідь – так. За замовчуванням ці вихідні патрубки є заглушеними. За потребою можна використовувати тільки ту кількість під’єднань, яка потрібна. Саме тому Sololift2 WC-3 може повністю замінити Grundfos Sololift2 WC-1. Але звісно коштує він трохи дорожче за рахунок більшої кількості інсталяційних можливостей.

Grundfos Sololift2 WC-1 чи Sololift2 WC-3, який купити?

На заключення хочеться відзначити, що  Grundfos Sololift2 WC-1 та Sololift2 WC-3 за довгий період продажу і використання показали себе як надійне насосне обладнання і де факто є еталоном в цьому сегменті каналізаційних установок.

Характеристики Sololift2 WC-3 - який купити

Рекомендуємо звернути увагу

Товар додано до порівняння